Печати

Сок од морков/јаболко

Подготовка:

  1. Измијте ги морковите и исечете ги на парчиња кои се 5-10 цм во должина, па пресечете ги на половина.
  2. Измијте го јаболктои исечете ги на мали парчиња.
  3. Полека додадете ги подготвените состојки во соковникот.
  4. Уживајте!