Hurom - slow jiucer
 • СоковникСоковник
  Hurom зачувува повеќе нутритиенти од свежата храна во однос на другите соковници, лесен за чистење и ефикасно дизајниран за да биде пријателски за кујната и корисникот.

 • ЦедилкаЦедилка
  Hurom цедилката имплементира технологија на мала брзина (SSS) за да ја зачува природната состојба, тивок, издржлив, лесен за чистење и безбеден со автосигурносниот систем.

 • Бавен соковникБавен соковник
  Hurom SlowJuicer, со помош на SSS, нуди нова парадигма на зачувување на природниот вкус и нутритиентите кои само може да ги имаат само свежите овошје и зеленчук.

 • ОдделувачОдделувач
  Hurom одделувачот го одделува сокот од свежата храна цедејќи со системот на мала брзина (SSS), зачувувајќи ги природниот вкус, боја и нутритиенти кои ги има свежата храна.

 • Одделувач на сокОдделувач на сок
  Hurom одделува сок не само од овошје и зеленчук туку и од соја и житарки. Со неговото паметно работење, направете колку што сакате сок а потоа лесно исчистете.

 • Сок од овошјеСок од овошје
  Hurom сокот од овошје, со технологијата на навртување, зачувува колку што е можно повеќе од природноста на свежата храна и ви овозможува да правите сок толку колку што сакате.

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer