Hurom SlowJuicer
Печати

Карактеристики

Различен е
Разлика во обработката...

Зошто?

Зошто толку различни резултати од исти домати?

Големата брзина на традиционалните соковници создава триење кое ја загрева и оштетува храната што предизвикува одделување.

наспроти

Hurom Slow Juicer

Стандарден соковник со голема брзина

Hurom користи преса за природно да го исцеди сокот од зеленчукот и овошјето задржувајќи ги природните вкус, боја, витамини и хранливи материи.

Материјал           Витамин Ц   мерка         начин

Сок цеден во Hurom

Сок правен во соковник

Домат

Генерална анализа на состојките

Домат
(mg/100g)

Hurom
Slow Juicer

Стандарден
соковник со
голема брзина

Сок цеден во соковник со мала брзина содржи 5 пати повеќе витамин Ц отколку сок добиен од соковник со голема брзина.

Паметен е
Не само практичност туку и сестраност

Ви треба поголема количина сок?

Лесен систем за чистење
Со функцијата за лесно чистење овозможено е тој да се чисти додека цеди сок и на тој начин Hurom може одеднаш да направи голема количина на сок.

Уморни сте од чистење на соковникот секој пат кога користите различни продукти?

Функцијата за лесно чистење овозможува да се исплакне поголемиот дел од парчињата кои се останати во соковникот со едноставно истурање вода додека работи.

Повеќе од правење сок

Не само што Hurom може да направи совршен сок, исто така може да се користи и за правење на органско тофу, супа, каша, сладолед, шербет, торта, чипс, колачиња и многу други печива.

Вистински е
Може да направи дури и сок од соја или пченка.

Ајде да јадеме протеини од зеленчук, како соини зрна!

Пробајте минерали, витамини и протеини од мешан зеленчук со зрна.
Сок од соја - совршен за вашата диетална храна, има малку калории и богат вкус.

Сок од соја

Hurom сокот од соја, направен од свеж зеленчук и соини зрна ги обезбедува сите нутритиенти кои ви се потребни.

Овошен, зеленчуков и пченкарен сок во еден!

Hurom со карактеристиката за лупење овозможува да се направи пченкарен сок.
Hurom сокот од пченка содржи 3 пати повеќе растителни влакна од оризот. Корисен е за луѓето кои немаат време за здрава храна.

Сок од пченка

Hurom бавно го истиснува сокот од овошјето, зеленчукот и од пченката.
Тој претставува добро балансирана храна за луѓето.

Стилски е
Ефикасност со стил.

Едноставен кујнски дизајн

Hurom соковникот е дизајниран на таков начин што одговара на секој кујнски стил. Hurom соковникот, не го подобрува само вашето здравје, туку и вашиот стил.

Безбеден дизајн.

Hurom соковникот е дизајниран така што нема никакви остри рабови па овозможува безбедна употреба за секого.

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer