Hurom SlowJuicer
Печати

Опис

Совршена комбинација од иновативна технологија и состојба на уметничко инженерство

Hurom карактеристики

Придобивки

Придобивки

Двостепено цедење
Сокот се екстрахира преку првата фаза на раскинување и повторно во втората фаза на притискање пред да биде исфрлена пулпата резултирајќи со повеќе сок и многу сува пулпа.

Тишина
Сведете ја бучавата на минимум со работење на мала брзина отколку на голема.

Здравје
Hurom бавниот соковник овозможува максимум вкус и нутриенти со било кој вид на овошје или зеленчук.

Лесно се чисти
Едноставно исплакнете со вода по правењето на сок или лесно расклопете го за да го исчистите.

Економичен
Добијте максимална количина на сок со минимална количина на храна.

Истраен
Моторот е со 10-годишна гаранција.

Без затнување
Автоматски ја одделува пулпата од сокот. Ротирачката четка го чисти садот додека се екстрахира сокот.

Повеќенаменски соковник
Hurom не само што прави сок од овошје, зеленчук, зеленолисни растенија и млада пченица, исто така може да обработува јаткасто овошје и соја во зрна.

Патенти
Овој соковник е патентиран во повеќе од 40 земји.

Безбеден за децата
Без остри сечила, а со ефективни и безбедни делови.

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer