Hurom SlowJuicer
Печати

Споредба

Споредба

  Блендер Традиционален брз соковник Hurom Slow Juicer
Вртежи во минута 1,000-24,000 1,000-24,000 80
Ниво на бучност 80-110 децибели 70-90 децибели 30-55 децибели
Потрошувачка на енергија 350-1,500 вати 250-1,500 вати 150 вати
Карактеристики Бучен
Остри сечила
Висока потрошувачка на енергија
Не може да ја оддели пулпата
од сокот
Оксидација и одделување
Бучен
Тежок и масивен
Остри сечила и/или скапи филтри
Висока потрошувачка на енергија
Тешко се чисти
Оксидација и одделување
Тивок
Лесен и компактен
Практична рачка
Енергетски ефикасен
Ултра јаки GE ULTEM делови
Лесно се чисти
Може да направи сок од сите
видови овошје и зеленчук,
вклучувајќи зеленолисни растенија,
млада пченица, па дури и јатки
и соја во зрно.
Може дури да направи домашно
соино или растително млеко.
 Ограничувања Не може да направи сок
од зеленолисен зеленчук,
млада пченица, соја или јатки.
Не може да направи сок
од зеленолисен зеленчук,
млада пченица, соја или јатки.
Нема ограничувања

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer