Hurom SlowJuicer
Печати

Технологија

Први во свет ја патентиравме технологијата

SSM™ (Систем за бавно цедење)

Наместо користење нож или мелење како традиционалните соковници, Hurom користи сврдел налик на навртка кој природно го исцедува сокот од овошјето и зеленчукот зачувувајќи ги нивните природни вкусови, оригинални бои, витамини и нутритиенти.

За разлика од традиционалните соковници, Hurom не користи остри ножеви за „изнуди“ сокот од овошјето и зеленчукот. Hurom го користи сврделот за нежно да ги изгмечи и исцеди соковите од овошјето и зеленчукот, што овозможува да се зачуваат сите природни вкусови, оригинални бои, витамини и нутритиенти.

Први во свет ја патентиравме технологијата

Систем за лесно чистење

Ротирачката четка која се наоѓа внатре во садот ја чисти површина додека трае цедењето со што се спречува затнувањето.

Бесшумност и издржливост

Тивок и издржлив

За разлика од традиционалните соковници, Hurom има полупостојан мотор кој има вграден редуктор што ја зголемува неговата издржливост и ги подобрува перформансите.

наспроти

Hurom Slow Juicer

Традиционален соковник, блендер

80~100 вртежи во минута

5000~20000 вртежи во минута

Безбедносен сензорски систем

Автоматски безбедносен систем

Безбедносниот сензор кој се наоѓа на работ од капакот со инка овозможува Hurom да работи само кога е правилно затворен.

Долгиот врат на капакот со инка спречува повреди при правењето сок.

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer