Hurom SlowJuicer
Печати

Hurom гаранција

Со ова се потврдува дека овој Hurom бавен соковник е под гаранција од Hurom L.S. Co., Ltd и дека е без дефекти во составот на материјалот и неговата изработка.

Моторот е под гаранција десет (10) години, а другитр делови  се под гаранција една (1) година од датумот на купување на првиот купувач. Трошоците за превоз за замена или поправки ќе бидат однапред платени за време на овој период под гаранција. Гаранцијата не се однесува на оштети предизвикани од несреќа, неправилна употреба, злоупотреба, комерцијална употреба, преправка, неприменување на инструкциите или оштетување предизвикано од неовластени делови или сервис. Оштетувањата предизвикани од транспортот мора да се бараат кај транспортерот.

Hurom LS Co.,Ltd и Roland Products, Inc. ги одрекуваат сите одговорности за последичните штети од случајните загуби предизвикани со употребата на овој апарат. Ова може и да не се однесува на вас ако вашата држава не го дозволува ова ограничување.

Ако е неопходен сервис, ве молиме јавете се на телефон +389 2 3230 777 или Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. .

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer