Hurom SlowJuicer
Печати

Сервис и поправка

Ние го сакаме Hurom, а се надеваме дека и вие го сакате, исто така. Ако ви е потребен сервис, делови или поправка на уредот, ве молиме контактирајте не и со задоволство ќе ви помогнеме. Ако вашиот проблем е под гаранција, ќе замениме кој било дел или ќе го поправиме уредот без никаков трошок.
За подобро да ви помогнеме, кога нè контактирате за сервис, ве молиме вклучете:

  • Име
  • Контакт: е-пошта или телефонски број
  • Краток опис на проблемот
  • Сериски број
  • Месец/година на купувањето
  • Името на местото каде сте го купиле бавниот соковник

Јавете се на телефон+389 2 3230 777 или контактирајте нè преку е-пошта.

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer