Hurom SlowJuicer

Нутри Вита

Контакт

Работно време од 09 до 19 часот, сабота од 10 до 16 часот

Адреса:
29-ти Ноември број 15 локал 3
1000 Скопје, Центар
(кај Универзална сала)
Македонија

Телефон: +389 2 3230 777

Факс: +389 2 3230 777

Мобилен: +389 76 487 171

http://nutrivita.mk/hurom

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer