Hurom SlowJuicer
Печати

Свежа лимонада

Состојки:

  • 3 големи лимони
  • ½ чаша вода
  • ½ јаболко

Подготовка

  1. Излупете ги лимоните
  2. Насечете ги јаболката на мали парчиња
  3. Додадете вода

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer