Hurom SlowJuicer
Печати

Супа од пченка

Состојки:

  • 1 конзерва пченка или 2 чаши свежа органска пченка
  • ½ кромид
  • Млеко или соино млеко

Подготовка:

  1. Темелно измијте ги состојките.
  2. Исцедете ја пченката од сета вода
  3. Помешајте ја пченката со млекото користејќи сооднос 1:1
  4. Додадете ја мешавината во соковник.
  5. Додадете го кромидот во соковникот.
  6. Зовријте ја сместа на средна температура додека супата не се згусти.
  7. Уживајте!

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer