Hurom SlowJuicer
Печати

Црвен сок

Состојки:

 • 1 краставица
 • 1 цвекло
 • 1 калинка
 • ½ чаша ананас
 • 2 моркови
 • 1 јаболко
 • 1 лажица ѓумбир

Подготовка и правење сок:

 1. Темелно исчистете ги сите состојки
 2. Исечете ги сите состојки на мали парчиња кои не надминуваат 5 цм во должина
 3. Полека додадете ги состојките во инката во мали количини.
 4. Уживајте!

Совет:

 • Наизменично додавајте ги состојките во инката: додадете краставица, потоа цвекло, калинка, ананас, морков, ѓумбир и повторете ја постапката додека не се додадат сите состојки.

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer