Hurom SlowJuicer
Печати

Сок од калинка и боровинка

Подготовка:

  1. Излупете ја кората од калинката и извадете ги сите топчиња.
  2. Измијте ги боровинките.
  3. Додадете ги боровинките и калинката во бавниот соковник.
  4. Уживајте!

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer