Hurom SlowJuicer
Печати

Соино млеко

Состојки:

  • 4 чаши потопени соини зрна
  • 3 чаши вода

Подготовка:

  1. Добро исплакнете ги соините зрна и потопете ги во вода преку ноќ.
  2. Извријте ја водата, па потоа додадете ги соините зрна и намалете ја температурата на ниска 2-3 минути.
  3. Нека отстојат соините зрна 30 минути.
  4. Со Hurom бавниот соковник, истурете една лажица соини зрна и вода во соковникот во постојани интервали.

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer