Печати

Сок од морков/јаболко/портокал

Подготовка:

  1. Измијте ги морковите и исечете ги на парчиња кои се 5-10 цм во должина, па пресечете ги на половина.
  2. Измијте ги јаболката и исечете ги на мали парчиња.
  3. Излупете ги пртокалите и разделети на мали парчиња.
  4. Додадете ги состојките во соковникот.
  5. Уживајте!