Hurom SlowJuicer
Печати

Сок од млада пченица

Подготовка:

  1. Исечете ја младата пченица во должина од 5-8 цм.
  2. Бидејќи само едно гранче млада пченица е многу тенко, додадете ја во снопчиња.
  3. За да се намали интензитетот на младата пченица, додадете круша или портокал.
  4. Уживајте!

| Контакт| Веб продавницаCopyright © 2012 Hurom Slow Juicer